Маслинова паста

25/11/2011
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Представяме ви най-добрият приятел на препечените филийки и франзелите "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 469
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете сушените доматчета за 30 минути в зехтина, отцедете ги и ги смесете заедно с обезкостените маслини и каперсите в кухненски робот или блендер.

След това прехвърлете сместа в купа и я разбъркайте с оцета, зехтина и накъсания на ръка на ситно босилек.

Поднесете маслиновата паста върху препечена франзела.
По желание може да добавите в пастата и 50-60 г настърган пармезан.подобни рецепти тук

5 4
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар