Маслинова паста

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
25/11/2011
"Представяме ви най-добрият приятел на препечените филийки и франзелите "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 564
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Накиснете сушените доматчета за 30 минути в зехтина, отцедете ги и ги смесете заедно с обезкостените маслини и каперсите в кухненски робот или блендер.

След това прехвърлете сместа в купа и я разбъркайте с оцета, зехтина и накъсания на ръка на ситно босилек.

Поднесете маслиновата паста върху препечена франзела.
По желание може да добавите в пастата и 50-60 г настърган пармезан.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 3
3 2
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти