Пилешки филенца на тиган

27/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру190883465014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 956
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на парчета и поръсваме със сок от лимон, сол, черен и червен пипер и риган. Загрява се олио в тигана.

Месото се изпича, като се обръща от всички страни. Сипва се бялото вино и се оставя докато се изпари.

Може да се консумира със салата или за мезе към ледена бира. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар