Тортили с пилешко и спанак

27/07/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф 3x
Приготвяне6 мин.
Готвене12 мин.
Общо18 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се овкусява с половината соев сос, черен пипер и лимоновата кора. Пържолата трябва да е цяла и не много дебела, за да не остане сурова. Слага се на грил тиган за 3 минути от всяка страна, след което се реже на парчета по дължина.

За соса сипвате прясното мляко в тенджера и слагате на котлона. Когато се стопли добавяте настъргания кашкавал, горчицата, пресования чесън и малко черен пипер. Спанака режете на ленти и задушавате със ситно нарязан или рендосан лук за около 4 минути.

Тортилите може да купите готови и е нужно само да ги разрежете на 2, да ги поръсите с малко вода и да ги сложите на тиган да се стоплят.

Всяко парче тортила мажете с част от соса. Редувате 2 пъти парче пилешко и до него спаначено пюре и завивате на фуния или на триъгълник.

Отгоре поръсвате с черен пипер. Ако имате продуктите в наличност приготвянето не отнема повече от 15 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар