Рулца от тиквички с шунка и кашкавал на фурна

27/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру183082659313
"Тези уникални тиквички заслужават ли 5 звезди или да?"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
87 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо256 945
  • Преглеждания за месеца23715
  • Преглеждания за седмицата3154
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена87

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Тиквичката се измива и нарязва на средно тънки ленти с белачка за картофи. Маринова се със соевия сос, черен пипер , босилек, щипка сол и се оставят за кратко.

Кашкавалът се нарязва на ленти, шунката се нарязва на тънко с ширина като тази на тиквичката.

Върху всяка лента тиквичка се поставя лента шунка, а отгоре поставям парченца кашкавал. Навива се на рулца и с клечки за зъби се забожда. Нареждат се в намазана с олио тава и печем в загрята фурна 15 минути на 180 градуса.

Изваждат се и върху всяко рулце се поръсва настърган кашкавал. Връща се отново във фурната и се запича до зачервяване. Опитайте, уникално вкусно е!подобни рецепти тук

5 24
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Митко Джорджев
Много вкусно!
0
0
6mudla
6mudla
02.03.2018 20:26
след коментара на Емилчка реших да не слагам сол, и пак са малко пресолени - можеби е добре да се мариноват само от едната страна и по-малко. Кашкавала който беше вътре се разтече извън рулата (вижда се и на видеото) такаче има смисъл да се слага само накрая отгоре.
2
0
Емилчка
Емилчка
30.09.2017 17:45
Станаха много солени. Мариноването в соев сос е абсолютно ненужно - само добавя сол.
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв