Забулени яйца в доматен сос

28/07/2016
"Тази вкусотия може да хапвате и на закуска, на обяд и дори на вечеря! Да ви е сладко!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 095
  • Преглеждания за месеца345
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • домати - 500 г
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • яйца - 5 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • захар - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете доматите на ситно. Запържете лука и чесъна. Прибавете доматите, сол на вкус, двата вида пипер и захарта.

Оставете соса да се готви, докато се поизпари течността.

Чукнете внимателно яйцата, захлупете с капак и оставете да се забулят за 5-6 минути.

Поднесете ястието поръсено с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар