Пилешки бутчета с жълт ориз, царевица и моркови

28/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Тайната на добрия вкус на храната е в малките детайли и в старанието на готвача "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо746
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете и поръсете бутчетата с черен пипер. Запържете ги до златисто. Извадете и в същата мазнина задушете лука, моркова и ориза.

Разбъркайте добре и изсипете сместа в тава.Налейте бульона, добавете царевицата и куркумата.

Посолете и наредете бутчета върху ориза. Печете на 200 градуса 35-40 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар