Телешки филенца с гъбен сос и бекон

28/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Не, не ви се струва само, това са божествено вкусни телешки филенца, за които си струва да захвърлите диетата и вегетарианските си убеждения "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на малки пържоли. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете. Наредете ги в тава. В малко мазнина запържете нарязания на кубчета бекон.

Извадете го и в същата мазнина запържете гъбите и малките лукчета. Добавете брашното и налейте бульона.

Прибавете сол и черен пипер на вкус. Залейте пържолите и печете на 200 градуса за 35-40 минути.Сервирайте порция пържола, залята със сос и поръсена с бекон.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар