Пилешки бутчета с пресни картофи, копър и чесън

28/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Винаги може да познаете, кога един поет е намерил време да влезе в кухнята и да приготви нещо вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 754
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете картофите на колелца. Бутчета овкусете с къри, сол и пипер. В подходяща тавичка подредете картофите. Отгоре наредете бутчетата.

Поръсете с един стрък чесън, нарязан на ситно. Налейте малко пилешки бульон, бира или вода.

Покрийте с фолио. Печете на 200 градуса за 35-40минути. Накрая махнете фолиото и допечете.поръсете с нарязан копър и чесън.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена
Албена
28.07.2016 14:32
Чесънът придава особено пикантен вкус и аромат!
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
супер е ,само за студена бира
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв