Петифури с ягодов крем

28/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции14 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо365
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. Добавете олиото и топлата вода. Разбъркайте добре и прибавете пресятото брашно, бакпулвер и какаото. Застелете тавата на фурната с хартия за печене. Изсипете сместа и печете на 180градуса около 15минути.

Извадете и оставете да се охлади. Пригответе крема според указанието. Към него добавете разбитата сметана. От блата изрежете кръгче (5см). Напълнете пош с крем.

Върху половината от кръгчетата шприцовайте крем, като в средата оставите празно.Там поставете по 1 кафеена лъжичка от сладкото. Покрийте с друго кръгче. Украсете петифурите с разтопен шоколад и ги сложете в хладилника.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар