Картофи соте

25/11/2011
Иларияот ИларияМастър Шеф / Автор
"Картофите соте са сред обичаните картофени ястия на българите. Знаете ли как да си ги приготвите? Ето нашата безотказна рецепта!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо177 091
  • Преглеждания за месеца1627
  • Преглеждания за седмицата259
  • Коментирана17 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сварете картофите без да ги преварявате, обелете ги и ги нарежете в желана форма. Загрейте маслото и запържете картофите равномерно.

Накрая поръсете със сол, вегетата и накълцания копър. По желание по време на пърженето добавете скълцан чесън. Разбъркайте и свалете от котлона.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 34
4 19
3 9
2 7
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Ivo
Ivo
27.05.2016 19:18
Картофите "соте" не се пържат !
6
4
Ivo
Ivo
27.05.2016 19:15
Аз не ги пържа , а ги слагам в йенски съд и печа във фурната с масълце под капак.След готовност за около 5-7 минути махам капака и фурната на max.
4
5
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 21:56
Само оставям картофите да изстинат след подварването.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв