Домашни джоб-сандвичи

29/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Децата ги обожават и с удоволствие ги хапват, чудесни за пикник и за училищна закуска!"
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 626
  • Преглеждания за месеца2545
  • Преглеждания за седмицата602
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разтворете маята и захарта в млякото. Пресейте брашното, направете кладенче и изсипете маята. Добавете разбитите яйца, сметаната, олиото и солта. Замесете меко тесто. Оставете да втаса около 90 минути.

Разделете тестото на 12-14 топки. Всяка разточете и намажете с олио. Прегънете на две и после още веднъж, трябва да се получи триъгълник. Така направете и с останалите топки тесто.

Оставете ги да се отпуснат за 15 минути. Намажете ги с разбито яйце с малко прясно мляко. Печете на 200 градуса около 20 минути. Извадете, оставете да се охладят и ги гарнирайте по желание.подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

dafni1100
dafni1100
28.09.2017 11:41
До колко време горе долу хляба става за ядене, обмислям да ги направя и да давам за закуска в училище, но се опасявам, че на втория ден ще ми се каже - това е старо и не е вкусно.
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Чудесни са ,домашно приготвено е най вкусно
5
1

Виж всички коментари или напиши такъв