Домашни джоб-сандвичи

29/07/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Децата ги обожават и с удоволствие ги хапват, чудесни за пикник и за училищна закуска!"
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 704
  • Преглеждания за месеца2101
  • Преглеждания за седмицата816
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разтворете маята и захарта в млякото. Пресейте брашното, направете кладенче и изсипете маята. Добавете разбитите яйца, сметаната, олиото и солта. Замесете меко тесто. Оставете да втаса около 90 минути.

Разделете тестото на 12-14 топки. Всяка разточете и намажете с олио. Прегънете на две и после още веднъж, трябва да се получи триъгълник. Така направете и с останалите топки тесто.

Оставете ги да се отпуснат за 15 минути. Намажете ги с разбито яйце с малко прясно мляко. Печете на 200 градуса около 20 минути. Извадете, оставете да се охладят и ги гарнирайте по желание.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ВИЛИ-Виолета Матева
Чудесни са ,домашно приготвено е най вкусно
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв