Пържена македонска наденица и кюфтета

29/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру162181745710
"Знаете как се пържат кюфтенца, знаете как се пържи наденичка, сега остава само да донесете бирата и да започваме "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо504
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се омесва каймата с нарязан ситно лук, чубрица, кимион, накиснат и отцеден хляб и яйцето. Оформят се на кюфтета и се оставят за кратко.

Наденицата се реже през средата на половинки и отгоре се правят 3-4 разреза.

Загрява се олио в тиган пържим кюфтетата, после и парчета наденица. Отцеждат се върху хартия. Поднасяме в чиния с една студена бира. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marciano49
marciano49
15.11.2017 22:52
Сега, ако можеш и да обясниш смисъла на публикуваната ти "рецепта", и бирата е от мен и кюфтетата аз ще направя!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв