Панирани оризови кюфтета

30/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру190983465014
"Студената бира си има ново любимо мезе - тези ароматни панирани оризови кюфтенца "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 465
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се оризът, обелените нарязани картофи и нарязаният морков в подсолена вода.

После се отцеждат добре и добавяме нарязан магданоз, сол, черен пипер, куркума и се разбърква на гъста смес.

С лъжица вземам от оризовата смес и оформям на топчета. Всяко се топи първо в брашно, после в яйце и се пържи в загрято олио да златисто.

Поднасяме с пресни зеленчуци.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар