Кюфтенца с бял сос и моркови

30/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Обичаната от всички класика, но с нежна добавка от моркови "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 331
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и моркова на ситно. Налейте вода и след като заври, сложете лука и моркова. Смесете каймата с черен пипер, чубрица и сварения ориз.

Оформете малки елипсовидни кюфтенца. Пуснете ги във врящия бульон и оставете да ври 15-20 минути. Разбийте яйцата с млякото и брашното.

Сипете от бульона и разбъркайте добре. Върнете обратно сместа в тенджерата и след 10 минути свалете от котлона.Поръсете с нарязан на ситно копър.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар