Супа от царевица, грах, морков и лук

30/07/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф119965619026
"Пролетна супичка, която е толкова вкусна и напълно подходяща за вегетарианци "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо579
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белим лука и нарязваме на парчета. В олио и малко вода задушаваме нарязания лук. Прибавяме зеления грах, белени и настъргани на ситно ренде моркови.

Ръсваме черен пипер, къри и 1 ч.л. брашно и наливаме 1 и 1/2 л топла вода. Оставяме супата да се вари и след 10 минути прибавяме царевица от консерва.

Варим супата, докато зеленчуците се сварят. Прибавяме грис /2 с.л./ или повече на вкус и варим до готовност.

Прибавяме нарязан ситно магданоз и след минута сваляме от котлона. Застройваме супата с топло прясно мляко.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар