Каша от пилешко филе

31/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Не се чудете, не се майте - от пилешко филе най-вкусната каша се прави, а изпитана рецепта за нея ще намерите точно тук "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 933
  • Преглеждания за месеца178
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате месото в тенджера и го заливате с вода (около 1 л и 300 мл). Добавете сол и го сварете за около 30 минути.

Запържете брашното в маслото. Добавете червения пипер и налейте от бульона, в който е вряло пилето.

Извадете месото и върнете сместа от тигана в тенджерата. Прибавете нарязаните скилидки чесън и подправките.

Накъсайте месото на ивици и го прибавете в тенджерата. След 5 минути, кашата е готова за консумация.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар