Паниран зелен фасул с бира

31/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру193383866714
"Вие само изстудете бирата, че такова мезе сме приготвили за нея, пръстите ще си оближете "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо494
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 2 шепи, пресен
  • яйца - 1 бр.
  • олио - за пържене
  • сол
  • брашно - 2 с.л. пшенично
  • царевично брашно - 2 с.л.
  • бира - 30 мл
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и нарязва на парчета.

Приготвя се панировката.

В купа се разбива яйцето, добавя се двата вида брашно, сол, черен пипер и бира.

Разбърква се на гъста паста.

Загрява се олио в тиган и всяко бобче се топи в пастата.

Пържим до златисто от двете страни. Идеално мезе!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар