Картофен кекс с кренвирши и кашкавал

31/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Ароматен и много вкусен солен кекс с кренвирши и картофи "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 802
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода. Обелете и ги намачкайте. Добавете маслото, млякото, яйцето и подправки на вкус.

Разбъркайте добре. Нарежете продуктите на кубчета. В намаслена форма за кекс изсипете 1/2 от картофеното пюре.

Наредете кренвиршите, и поръсете с останалите продукти. Покрийте с другата част от пюрето. Печете на 200 градуса около 35 минути.

Извадете, изчакайте да се охлади и извадете от формата. По желание поръсете с настърган кашкавал и върнете за кратко във фурната, само на горно печене.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Иванка Йорданова
Тези дни мисля да го приготвя! Изглежда много вкусен!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв