Ароматно свинско филе на фурна

31/07/2016
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф4248912095
"Само от снимката успяваме да доловим апетитния му аромат...Задължително да се хапва в добра компания на по чаша вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене85 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо51 717
  • Преглеждания за месеца1059
  • Преглеждания за седмицата288
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете месото. Намажете го хубаво с горчицата. Смесете всички подправки и оваляйте месото в тях. Загрейте маслото в тиган и запечатайте месото за по 1 мин. от всяка страна.

Преместете месото в тавичка и го покрийте с фолио за печене. Печете около 20 мин. в предварително загрята фурна на 200 градуса. Намалете фурната на 180 градуса.

Извадете и намажете месото с глазурата. Сипете бирата и предварително нарязаните картофи в тавата и отново поставете свинското във фурната с фолиото и печете около 40 мин.

Махнете фолиото и печете още 15-20 мин. Извадете месото и го оставете да почива около 10-15 мин. При готовност го нарежете на филии, залейте със соса от печенето и поднесете с картофите по желание, поръсени със самардала.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар