Свинско месо с домати

31/07/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф120166022396
"Вкусно, лесно за приготвяне и много любимо ястие. Поднесете със задушен ориз и да ви е вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 279
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна.

След 20-30 минути варене прибавяме обелен и нарязан на едро лук олиото и солта.

Белим доматите и нарязваме на едри парчета. Прибавяме в ястието, когато месото омекне. Варим още приблизително 10 минути.

Размиваме брашното с малко вода и сипваме в ястието. Оставяме да се вари още 2-3 минути. Прибавяме нарязания ситно пресен магданоз и дръпваме от котлона.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар