Лапад по селски

31/07/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115764312385
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът се измива, почиства се, като се маха средната твърда част и се нарязва на едро. В сгорещено олио се слагат лападът с щипка сол и малко вода /1 каф.чашка/.

Задушава се за 10 минути, или колкото е необходимо, като се разбърква от време на време. Като остане на мазнина, се ръсва червен пипер, разбърква се и веднага се прибавят разбити с щипка сол и кисело мляко яйца.

Пържим ястието още няколко минути докато се сгъсти. Сервираме с черен пипер и с натрошено сирене.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар