Зелен фасул с лук

31/07/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф117765316596
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 308
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белим и нарязваме на ситно лука. Слагаме да се задуши в олиото и една каф.чашка вода. Посоляваме на вкус, като остане на мазнина ръсваме брашното и разбъркваме.

Прибавяме и червения пипер, разбъркваме и прибавяме 1 чаена чаша вода. Слагат се фасулът и нарязан ситно пресен магданоз.

Разбъркваме и оставяме да ври докато се сгъсти. Поднасяме с кисело мляко смесено с пасиран чесън.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар