Селска кокошка

26/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410306
"Да приготвиш вкусна и крехка селска кокошка може да е истинско предизвикателство, с което ще се справите с наша помощ!"
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 673
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Порционирайте кокошката и я задушете в мазнина и малко вода равномерно. Към нея добавете последователно ситно нарязания лук, нарязаните пиперки и домати.

Разбъркайте с червения пипер и долейте с гореща вода. Овкусете със сол и малко черен пипер и оставете ястието да се вари, докато пилешкото омекне напълно.

Сипете ориза, разбъркайте и щом заври прехвърлете ястието в глинен гювеч. Сложете го да се пече в умерена фурна.

Поднесете порция пиле по селски, поръсено с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар