Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско месо с гъби и риган

Свинско месо с гъби и риган

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Свинско месо с гъби и риган
Снимка: Илияна Димова
1 / 2
31/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Какво му трябва на човек, освен малко свинско месо с гъби и риган? Бира и гарнитура, разбира се"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г
  • печурки - 1 кг пресни
  • масло - 4 с.л.
  • риган
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на хапки. Гъбите почистваме, измиваме и нарязваме на филийки. В тавичка, намазана с масло, слагаме хапките свинско месо и нарязаните гъби. Поръсваме със сол на вкус и с риган.

Прибавяме краве масло и ръсваме черен пипер. Наливаме чаена чаша вода, завиваме с фолио за печене и слагаме в нагрята фурна на 200 градуса

Печем докато течността намалее. Няколко минути преди да извадим от фурната, махаме фолиото да се запече .

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: