Свински ролета с гъби и зеленчуци на фурна

31/07/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Уникално ястие, което да приготвите при специален повод "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо552
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на чукче изтънете пържолите. Мариновайте ги за 1 час в смес от соев сос, горчица, сол, черен пипер и къри. Във всяка сложете парче бекон, краставичка и кашкавал. Завийте на рулца и ги подредете в тавичка.

В тиган с 1-2 с.л олио задушете лука, нарязан на полумесеци. След това добавете настъргания на едро морков. Нарязаните на ивички чушка и гъби. Посолете, поръсете с черен пипер и изсипете сместа при ролетата.

Налейте малко вода, отгоре наредете парчета Гауда. Завийте с фолио и печете на 200 градусаоколо 40 минути. Накрая сипете сметаната, върнете обратно във фурната за няколко минути.

Идеята за това ястие научих от моята фейсбук приятелка Яни Георгиева.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар