Предястие асорти

31/07/2016
"Уникално предястие, което ще ви накара със сигурност да пропуснете основното "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 075
  • Преглеждания за месеца261
  • Преглеждания за седмицата139
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • хляб - 2 филийки
  • сирене - 50 г
  • заквасена сметана - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • олио
  • пастърма - 50 г
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На филийките хляб махаме кората и изрязваме от средната част, правим малки кръгли хапки с ринг. Разбиваме в купичка едно яйца. Панираме хапките в яйцето и изпържваме в сгорещено олио.

Изваждаме изпържените хапки върху скаричка. Сиренето намачкваме и смесваме с заквасената сметана. Разбъркваме хомогенно. Изпържените панирани хапки подреждаме в чиния.

На всяка хапка слагаме от сместа със сиренето. Отгоре парченце пастърма. Украсяваме с зелени листенца магданоз. Слагаме между хапките нарязана пастърма.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар