Свински късчета с лук и червено вино

31/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Тези ароматни свински късчета с лук отварят буквално книгата на спомените, която носим в сърцето си "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 438
  • Преглеждания за месеца352
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Добавете сол и налейте виното.

Оставете да къкри, докато се изпари алкохолът и месото се изпържи добре. Бъркайте периодично, за да не загори.

Добавете нарязания на полумесеци лук и подправки на вкус. Разбъркайте добре и след десетина минути свалете от котлона.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!