Крилца Buffalo

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
Крилца Buffalo
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 4
02/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3-4
"Сочни Крилца Buffalo, които буквално ще отлетят от чинията за нула време"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 1 кг
  • масло - 30 г
  • сос табаско - 1 с.л.
  • винен оцет - 1/2 с.л.
  • лют червен пипер - 1/4 ч.л.
  • червен пипер - 2 ч.л. сладък
  • сол - 1 ч.л.
  • чесън - 1 ч.л. на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките крилца и ги разделете на две. От продуктите направете марината.

Разтопете маслото и към него прибавете останалите подправки. Смесете ги добре и залейте с нея крилцата.

Оставете ги в хладилник за 2-3 часа. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: