Пилешка лучена яхния

05/08/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619675
"Обещаваме, че ще бъде много вкусно, но вие не ни се доверявайте, проверете сами "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 110
  • Преглеждания за месеца203
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука и чушката на дребно.

Пилешкото месо нарежете на парчета, ако ползвате бутчета, ги разделете на горно и долно.

Сложете брашното в чинийка и оваляйте всяко парче месо.

Загрейте зехтина в широка и дълбока тенджера и сложете месото вътре да се изпържи до златисто.

Махнете месото, сложете в чиния с хартия да се изцеди и сложете в тенджерата лука, чушката и настъргания морков.

Гответе до златисто и сложете доматеното пюре, разбъркайте и сипете доматите. Задушете за 5 мин и добавете бульона, върнете пилешкото месо, сложете дафинов лист и подправките на вкус.

Захлупете яхнията и оставете за 20 мин да къкри на средна температура до изпаряване на половината течност.

Накрая сложете нарязан на ситно магданоз и наситнен чесън.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Atanas
Atanas
04.03.2017 13:14
Schte posreshna gostite si s visoko vdignata glava,ya vasha smetka.
0
1
Atanas
Atanas
04.03.2017 11:24
Inproviyirah,prigotvihq sküftenca,stana prekrasna. Blagodarq vi Siq
2
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
04.03.2017 11:29
Аз ви благодаря, радвам се че ви е харесала. Чудесна идея е да замените с кюфтенца, когато някой влага в дадена рецепта и частица от себе си, става още по вкусно,както се е получило и при вас :)
Поздрави!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв