Билково сирене

07/08/2016
Марияна Желеваот Марияна ЖелеваИноватор 2x
"Свежо и апетитно - и на филийка да го хапнеш и като мезе да го поднесеш "
Приготвяне6 мин.
Общо6 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 833
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е една рецепта, която прочетох в едно кулинарно списание, беше под името билково сирене Лято, затова го представям като такова. Изпробвах го и ми хареса.

Стриваме сиренето с вилица. Слагаме сиренето в купа. Добавяме заквасената сметана.

Нарязвам на много ситно дивия копър. После нарязвам също на много ситно маточината и магданоза.

Обелваме си една скилидка чесан и я нарязвам на много ситно.

Добавяме подправките в купата при сиренето и сметаната. Всичко объркваме добре.

Оставяме в хладилника на студено. Мажем със сместа разполовени филийки и поднасяме, можем да нарежем хляба с формички и да намажем.

Свежо и апетитно. Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар