Панирани наденички с бирена панировка

08/08/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619615
"Ама как само ги кръщават тези мезета за бира - панирани наденички Наздраве, приятели!"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 435
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със солта, олио и пипера. Добавете бирата и брашното и разбъркайте до еднородна смес. Сместа трябва да е с гъстотата на рядка боза, затова ако е необходимо добавете още малко брашно.

Наденицата нарежете на колелца. Загрейте мазнината в тиган на котлона. Вземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат.

Пържете до златисто на умерена температура. Отцедете ги върху домакинска хартия.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар