Панирани наденички с бирена панировка

08/08/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67495719825
"Ама как само ги кръщават тези мезета за бира - панирани наденички Наздраве, приятели!"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 690
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 3 с.л
  • бира - 50 мл
  • олио - 1 с.л
  • сол
  • черен пипер
  • наденица - 300 г
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със солта, олио и пипера. Добавете бирата и брашното и разбъркайте до еднородна смес. Сместа трябва да е с гъстотата на рядка боза, затова ако е необходимо добавете още малко брашно.

Наденицата нарежете на колелца. Загрейте мазнината в тиган на котлона. Вземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат.

Пържете до златисто на умерена температура. Отцедете ги върху домакинска хартия.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!