Винена ракия

27/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 209
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3,4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и вкусовите й качества ще са отлични.

Винената ракия става по-хубава, ако се остави да отлежи по-продължително време в дъбови бъчви.

Накрая има леко конячен аромат.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 2
3 0
2 0
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар