Винена ракия

27/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Ще вдигнем ли наздравици с Винена ракия?"
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 391
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и вкусовите й качества ще са отлични.

Винената ракия става по-хубава, ако се остави да отлежи по-продължително време в дъбови бъчви.

Накрая има леко конячен аромат.подобни рецепти тук

5 8
4 2
3 1
2 0
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите