Винена ракия

27/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 257
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3,4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и вкусовите й качества ще са отлични.

Винената ракия става по-хубава, ако се остави да отлежи по-продължително време в дъбови бъчви.

Накрая има леко конячен аромат.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар