Плодова ракия

27/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Да вдигнем наздравица с отлежала домашна плодова ракия!"
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 321
  • Преглеждания за месеца280
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината. Обикновено захарността на плодовете е малка.

Плодовете се почистват от костилки и се намачкват много добре на каша.

Може да повишите захарното съдържание като добавите в кашата компоти, нектари, сладка, мармалади с изтекъл срок на годност.

Възможно е да добавите и само захар.

След дестилацията плодовата ракия трябва да е 38 градуса.подобни рецепти тук

5 3
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар