Пълнен патладжан

09/08/2016
Анонимен
отАнонименНовак5810
"Апетитни лодки от патладжан с неповторим вкус и аромат "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 081
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме патладжана на две по дължина. Издълбаваме парчетата като лодки. Поставяме ги в тенджера на пара, за да омекнат.

Вътрешността на патладжана накисваме в студена вода. Нарязваме месото на малки парчета и го запържваме.

Прибавяме и нарязания на дребно лук заедно с вътрешността на патладжана. Като омекнат добавяме домата и подправките. Пълним лодките и печем.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
24.08.2016 06:27
А пилешкото месо когасе слага и сварено ли е предварително или запържено?
1
0
Иванка Йорданова
Изглежда вкусно
1
0
игнат станиславов дичев
Пилешкото месо се запържва.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв