Ябълково греяно вино

28/11/2011
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6 чаши
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 806
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете към виното захарта, нарязаните ябълки, и всички подправки. Сложете да заври и махнете от котлона.

Оставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо.

Във виното се добавя захарта, нарязаните на кубчета ябълки и подправките и се довежда да кипене. Сваля се от огъня и се оставя за 10-15 мин. да поеме аромата.

Прецежда се и се разлива още горещо в чаши, в които сте сложили резен лимон и парчета от ябълките.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!