Пилешки бутчета с бял гъбен сос

15/08/2016
"Крехко пилешко месо и ароматен сос с гъби - ето така си представяме идеалния обяд!"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 581
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета. Намажете ги с масло, поръсете ги със сол и черен пипер и ги изпечете до готовност.

Измийте гъбите и ги нарежете на филийки. Задушете ги в половината от маслото, добавете постепенно брашното, като бъркате непрекъснато.

Излейте млякото на тънка струйка, при непрекъснато бъркане, до получаването на соса (с гъстота на боза).

Сервирайте бутчетата, полети със сос. Поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар