Пилешки гърди с тиквички

17/08/2016
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1143268229
"Толкова сочно, вкусни и най-важното - диетично, че без притеснение може да си сипете втора порция "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 619
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с брашното и разбъркайте. Сгорещете маслото и олиото в тиган и добавете месото.

Запържете от всички страни и прибавете предварително нарязаните на ленти моркови.

Бъркайте няколко минутки и прибавете бялото вино. Щом течността се изпари наполовина добавете лентичките тиквички.

След 2-3 минути прибавете магданоза и сиренето, похлупете и задушете за няколко минути или до разтопяване на сиренето. Поднесете с чаша бяло вино.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар