Спаначено песто

17/08/2016
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1143268051
"Пролетни изкушения за любителите на Италианската кухня - песто от спанак "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо709
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се пасират до получаването на хомогенна смес. Опитайте пестото и ако е необходимо овкусете допълнително.

Прехвърлете пестото в бурканче и го залейте с малко зехтин, който ще предотврати промяна в цвета и вкуса.

Съхранявайте в хладилник.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Величка Щърбанова
Много ми хареса идеята за спаначено песто! Изпробвах я и останах приятно изненадана от резултата. Единствената забележка е, че се получи прекален чеснов вкус. По мое мнение една скилидка е напълно достатъчна!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв