Свинско месо с мед на фурна

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6872k3
Свинско месо с мед на фурна
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 2
18/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Тайната на крехкото и ароматно свинско месо е в медената марината!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • сол - на вкус
  • кисели краставички - 4 - 5 бр.
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • мед - 10 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусявате месото с подправките.

Правите разрези и слагате по лентичка кисела краставичка и морков.

След това слагате 10 супени лъжици мед.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Може да гарнирате с картофи на фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: