Пролетна торта с фондан

18/08/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Когато някои кулинари са и импресионисти, резултатът е повече от впечатляващ!"
Приготвяне120 мин.
Общо120 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо434
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • блатове за торта - 3 бр. готови
  • фондан - 500 г /захарно тесто/
  • крем - 2 бр. пакет брюле /или карамел/
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете блатовете в подходяща чиния или поднос. Намажете първия блат с крема, същото се повтаря и с другите блатове. С останалия крем намажете цялата торта.

Оставете в хладилника за 2 часа. През това време оцветете парчетата фондан в различни цветове. Направете и фигурките.

Разточете зеления фондан и покрийте тортата. Размерът на фондана трябва да е 2 пъти по-голям от този на торта, остатъкът може да се изрежи.

Загладете от всички страни и поставете фигурките. Залепете ги с вода със захар.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар