Домашна пикантина

23/08/2016
Veska
отVeskaНовак151614
"Предвидливата домакиня затваря домашна пикантина още в края на лятото!"
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции1 доза
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 139
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се измиват, обелват и смилат. Морковите се измиват обелват и смилат.
Пиперките се изчистват от семките и се смилат. Лукът се изчиства и се нарязва на дребно.

Доматите, чушките, морковите, лукът и солта се смесват много добре. Всичко се пълни в малки бурканчета и се затварят.

Няма нужда да се заварят бурканите, защото количеството сол служи като консервант.

Много подходяща подправка за супи, яхнии и други ястия. Като използвам от подправката не соля ястието, защото няма нужда.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар