Пилешки бутчета със зеле и тученица

26/08/2016
Valentina Psaltirova
отValentina PsaltirovaПомощник Готвач1522431652
"Вкусни пилешки бутчета и тученица - ароматна и здравословна комбинация, която ви предизвикваме да опитате!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо316
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам/запържвам пилешкото бутче. Обезкостявам го. Пържа зелето с олио в тенджера, предварително посолено и претрито с ръце.

Добавям месото, тученицата и доматите. Малко преди сваряването добавям нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
30.08.2016 19:43
Слагам я в подкиселена вода за малко, после я добавям към гозбите. Използвам я, понеже е полезна и я имам в двора. Гледам да я маскирам с магданоз, защото разбере ли майка, няма да яде.
0
0
Veselina
Veselina
30.08.2016 16:13
Виждам, че ползвате тученицата в кулинарията.В готвенето на зеле,обработвате ли я?Интересно ми е, незнаех че се готви.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв