Пълнено пилешко филе с шунка и кашкавал

29/08/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619615
"Вкусни пълнени пилешки филенца с топящи се в устата сирена, истинска вкусова експлозия!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 647
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете пилешките пеперуди на половина, така че да се получат по две части. Всяка част изтънете леко с нож във форма на тънка пържолка. Сложете ги в найлонов плик или домакинско фолио и ги начукайте.

Подправете всяка пържолка с черен пипер, червен пипер и сол на вкус.

Нарежете кашкавала и топеното сирене на тънки парчета.

Във всяка пържолка сложете резен шунка и в средата поставете парче кашкавал и сиренце. Навийте пържолата на руло и прихванете краищата с клечки за зъби или завържете с готварски конец. По този начин направете с всички пилешки пържоли.

Разбийте яйцето в чиния, в друга сложете галетата и в още една сложете брашното.

Оваляйте всяко руло в брашното, изтупайте излишното, след което потопете в яйцето, накрая сложете в чинията с галета и оваляйте хубаво от всички страни.

В тава сложете хартия за печене и поставете панираните рула. Сипете върху всяко на тънка струйка малко зехтин.

Сложете да се пекат на 180 градуса за около 25-30 мин.

Преди сервиране махнете клечките или конеца и поднесете с пържени картофи, зелена салата или ориз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар