Супа с агнешко и лук

30/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 108
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на малки парчета и сложете със студена вода да се вари. След като водата кипне, се добавя сол и се изчаква да се посвари.

Щом е полуомекнало се изважда и се добавя към предварително запържените в маслото лук, брашно и магданоз.

Обърква се и се разрежда с малко от бульона. След 3 минути се връща в голямата тенджера с бульона и се доварява.

Готовата супа с агнешко и лук се сваля от котлона и се застройва внимателно с разбитото яйце с кисело мляко.
подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!