Супа с агнешко и лук

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Супа с агнешко и лук1 / 2
30/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - около 400 г
  • масло - 3 с.л. краве
  • лук - 1 връзка зелен, накълцан ситно
  • брашно - 1 с.л.
  • магданоз - 1 връзка, голяма
  • яйца - 1 брой
  • кисело мляко - 3 с.л.
  • сол
  • кимион - 1/2 ч.л. счукан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на малки парчета и сложете със студена вода да се вари. След като водата кипне, се добавя сол и се изчаква да се посвари.

Щом е полуомекнало се изважда и се добавя към предварително запържените в маслото лук, брашно и магданоз.

Обърква се и се разрежда с малко от бульона. След 3 минути се връща в голямата тенджера с бульона и се доварява.

Готовата супа с агнешко и лук се сваля от котлона и се застройва внимателно с разбитото яйце с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: