Яхния с пиле, наденица и зелен боб

03/09/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Обичаме лятото, но още повече обичаме вкусните яхнии, които приготвяме в неговия край, когато времето не е толкова горещо, а зеленчуците са все още свежи!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и го запържете. Добавете нарязания на ситно лук, чесън и морков.

След няколко минути прибавете нарязаната на колелца наденица.

След като се позапържат продуктите, поръсете с брашното и пипера.

Размийте пюрето в малко вода и го добавете в тенджерата. Долейте още вода, колкото е необходимо, прибавете подправките и зеления боб.

Оставете ястието на колона до омекване на зеленчуците.

Поднесете с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар