Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш Маш»Пържен лапад (Циганче)

Пържен лапад (Циганче)

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Пържен лапад (Циганче)
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
05/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Вкусно, бързо и много икономично!"

Необходими Продукти

  • лапад - 1 - 2 връзки или една пълна купа
  • зелен лук - 1 връзка
  • яйца - 2 - 3 бр
  • олио - 1 к.ч
  • вода - 1 ч.ч
  • джоджен - пресен
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лапада от стеблото, измиваме и го нарязваме.

В тенджера запържваме лука, след което добавяме и лапада. Разбъркваме няколко пъти и доливаме водата.

Когато изври водата, прибавяме разбитите яйца и бъркаме.

Ако не желаете да е разбъркано, може да изсипете изпържения лапад в тава, след което добавяте яйцата като заливка.

По желание може да се добави и сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
22
10
Дай твоята оценка: