Пилешка кавърма с моркови

06/09/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1347136513664
"С пресни зеленчуци от градината кавърмата става неустоима!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 528
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди нарязваме на кубчета. Лука нарязваме на едри парчета, чушките, морковите и гъбите също на по едри парчета.

Запържваме месото в дълбок тиган с малко олио, после следват лука, морковите, чушките и гъбите.

Поръсваме от чубрицата и черния пипер и сипваме една чаша вода. След като изври водата кавърмата е готова.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар