Свинско рагу с картофи

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Свинско рагу с картофи
Снимка: Албена Асенова
1 / 8
06/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8
"Обичаме богатия вкус и аромат на добре приготвеното рагу - крехко свинско месо, което само пада от костите!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г рагу
  • картофи - 10 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • джоджен
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерата за готвене задушаваме свинското рагу с малко олио и вода. След като се задуши, слагаме картофите, нарязани на едри парчета.

Отгоре поръсваме с червен пипер, сол, брашно и джоджен. Аз използвах сух джоджен. Ако е пресен, го слагам малко преди готовност на яхнията.

Доливаме топла вода, колкото да покрие картофите, и варим на тих огън, като от време на време разбъркваме ястието. Накрая подправяме с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: