Лесна ловджийска яхния

06/09/2016
Сергей Анчевот Сергей АнчевЧирак
"Сега разбираме защо има толкова много ловджии. Не е заради лова, а заради вкусните ястия с дивечово месо, които се приготвят след лов!"
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 159
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане се запържва в маслото нарязаната птица. Залива се с гореща вода да покрие.

Добавят се зеленчуците-картофите, цели, обелени, лукът, чушките, доматът и моркова нарязани на едро, скилидките чесън.

Ябълката се разрязва на четири. Добавят се и чушлетата, леко запечени. Брашното се разтваря във виното и се слага в тенджерата.

Слагат се и подправките и маслините. Посолява се и се оставя да фъска 60 мин.
на тих огън.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар